Bezoek Formwidget op Facebook!Contactformulier bekijken!

Waarom?
Formwidget is gratis!
Zeer eenvoudige installatie!
Beveiligd tegen spam!

Wat?
Formwidget is een gratis kant-en-klaar contactformulier om in te sluiten in uw website

Wie?
Formwidget is een contactformulier van Fiducie Online, hét adres voor al uw online diensten

Over Formwidget

Wat?

Formwidget.nl is een nieuwe website waarop u eenvoudig een contactformulier voor uw eigen website kunt maken. Wat Formwidget bijzonder maakt, is de eenvoud waarmee u het contactformulier naar uw eigen website tovert. Bovendien is Formwidget 100% gratis!

Waarom?

Het idee achter Formwidget komt van internetbedrijf Fiducie Online. In de eerste plaats omdat we vinden dat iedereen, zowel techneuten als digibeten, moeten kunnen profiteren van de basale mogelijkheden van het internet. In onze optiek hoort het standaard contactformulier daartoe.

Daarnaast vinden wij het interessant om te zien hoe Formwidget zich zal ontwikkelen. Wat wil de gebruiker? Welke opties binnen Formwidget moeten variabel worden? Wilt u de breedte van het formulier aan kunnen passen? Het lettertype? De achtergrond? Ga zo maar door. Fiducie Online is daarom heel benieuwd naar uw feedback.

Tot slot heeft Formwidget natuurlijk ook een commercieel doel. Het gratis contactformulier is erg eenvoudig en snel te installeren, maar de schaduwzijde is het gebrek aan opties. Fiducie Online is graag bereid om voor u een formulier op maat te maken.