Bezoek Formwidget op Facebook!Contactformulier bekijken!

Waarom?
Formwidget is gratis!
Zeer eenvoudige installatie!
Beveiligd tegen spam!

Wat?
Formwidget is een gratis kant-en-klaar contactformulier om in te sluiten in uw website

Wie?
Formwidget is een contactformulier van Fiducie Online, hét adres voor al uw online diensten

Formwidget script gratis downloaden

Als u liever geen reclame wilt in uw contactformulier, dan kunt u het Formwidget script gratis downloaden en installeren op uw eigen server. Hiervoor is wel enige technische kennis vereist. Hieronder volgt een korte uitleg. Formwidget kan u natuurlijk ondersteunen bij de installatie van het formulier. Ook bieden wij gehoste oplossingen zonder reclame. Neem s.v.p. contact met ons op voor meer informatie.

Hulp bij installatie

1. Installeer de gehele map op uw server in de root van uw website

2. Navigeer naar formwidget-v2.0/includes/email.txt en voer het doel e-mailadres in. Er kunnen meerdere e-mailadressen worden ingevoerd door deze te scheiden met een komma (geen spaties en geen komma achter het laatste adres)

3. Stel de rechten van het email.txt (CHMOD) ten minste in op 600. De webserver mag nu lezen en schrijven naar dit bestand

4. Het handigst is het om het formulier d.m.v. een iframe in te sluiten in uw eigen contactpagina. Gebruik de onderstaande code:

<iframe src ="formwidget-v2.0/formwidget.php" width="480" height="360" SCROLLING="no" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0" ALLOWTRANSPARENCY="true"></iframe>

Het pad 'formwidget-v2.0/formwidget.php' is afhankelijk van de locatie van uw formwidget-v2.0 map.

U kunt het formulier ook gewoon als stand alone gebruiken, door het te benaderen op uwdomein/formwidget-v2.0/formwidget.php. Eventueel kunt u de map 'formwidget-v2.0' dan opheffen, zodat formwidget.php in de root van uw website komt te staan.

Vragen?

Neem contact op voor vragen of hulp bij installatie.